پایگاه سیار واکسیناسیون در شهرستان یزد راه اندازی شد

به گزارش یزدفردا: رئیس مرکز بهداشت شهرستان یزد گفت: طرح واکسیناسیون سیار کرونا با هدف واکسینه کردن افراد ناتوان و استقرار در محل‌های پرتردد شهری با همکاری سازمان اتوبوس رانی شهرداری و توسط مرکز بهداشت شهرستان یزد راه اندازی شد.

دکتر موسوی ادامه داد: شهروندانی که به هر دلیل اعم از مشغله زیاد،دوری از مراکز واکسیناسیون ،معلولیت و یا کهنسالی، امکان حضور در مراکز تزریق واکسن را نداشته اند می‌توانند با مراجعه به اتوبوس‌ سیار، بدون کمترین سختی واکسن خود را دریافت کنند.

وی افزود:اتوبوس سیار واکسیناسیون در دو شیفت صبح وعصر با حضور در مناطق مختلف سطح شهر آماده انجام واکسیناسیون به عموم مردم شهر یزد می‌باشد.

دکتر موسوی تصریح کرد: در حال حاضر ۶ مرکز تجمیعی واکسیناسیون در شهر یزد در دو شیفت صبح و عصر و ۷ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی در شیفت صبح جهت انجام واکسیناسیون فعال هستند.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا